fredag den 11. marts 2011

Når læreren...

I dag har jeg været i skole og har skulle fortælle om anden verdenskrig på engelsk for begge 8. klasserne. Grunden til at vi skal fremlægge dette er pga. at vi skal til Holland i denne måned! Med begge klasser. Det bliver sikkert super spændende, og jeg glæder mig rigtig meget. Nåh, men så skulle vi fremlægge, og det viser sig at halvdelen af vores gruppe er syge (eller i hvert fald fraværende) - Så jeg skulle gøre det med en pige fra parlelklassen. Men så er vi på vej op for at vise hvad vi har lavet hele ugen og det gik godt, synes jeg. Eller så godt som jeg nu kan (engelsk er ikke lige min spids-kompetence). Efter fremlæggelsen begynder lærerne jo som sædvanlig at spørge ind til emnet. Så begynder min lærer at sige at hun synes det var godt udtalt og det var en fin præsentation, men at der var et lille stykke af det jeg læste op, som ikke var rigtigt. Det har jo ikke noget imod, men nu kommer det grimme... - Det jeg havde undersøgt og taget noter fra var en hjemmeside som hun har vist os, og brugt moduler på at læse, om Holocaust. Så bruger jeg selvfølgelig den hjemmeside som kilde, men nej. Det er åbenbart forkert, og det vil hun jo slet ikke høre noget om. Min klasselærer er virkelig dårlig til at modtage kritik, hvilke kan var rigtig svært at have med at gøre. Men det med at hun har vist os en hjemmeside om emnet, som vi evt. kunne bruge som kilde, og at hun så derefter siger at det er forkert, kan jeg godt blive lidt irriteret over. Det ødelage lige nogle timer af min fredag. Men ellers har det været en god dag, i aften skal jeg i teatret med min fars familie, så det bliver sikkert hyggeligt. Håber også at I har en dejlig fredag.

P.s    - i stedet for mode, er der kommet en ny fane der hedder "Familien" så når jeg nævner fx Andreas eller en anden fra min famile, jamen så kan I lige gå på  fanen og læse hvem det er.

2 kommentarer:

  1. Du klarede det skide godt, og det var virkeligt godt, synes jeg, også taget i betragtning af, at I manglede halvdelen af jeres gruppe!
    Du skal ikke tænke på, hvad Lene siger, hun siger så meget, jo :D

    SvarSlet
  2. Tusind tak! - Det er jeg meget glad for at høre! Men ja, det er faktisk rigtig svært at fremlægge uden halvdelen af gruppen. Men tak igen ;D

    SvarSlet