fredag den 19. august 2011

Fredag, Friday, vendredi & viernes...

Så er det endelig fredag. For de flestes vedkomne den bedste dag på ugen, tideligt fri fra skole, og så fest, sammenkomster, eller bare familie-hygge. Jeg er også en af de såkaldte "Fredags-elskere". I dag har vi haft en meget nem dag, i skolen havde vi matematik, dansk og fysik. Så det er bare en nem og dejlig overskuelig dag. Jeg er taget i sommerhus, mens resten af klassen laver hyggeaften, men jeg havde ikke været i sommerhus længe, så det synes jeg lige at jeg kunne i dag. I morgen tager jeg til Fredensborg (der hvor jeg bor) Og skal senere til fest, eller hvad man siger: sommer-hygge-fest.. Til nat. Efterfølgende sover min gode veninde Michelle hos mig. Jeg tror at jeg tager min rotte med til festen, under blusen, det bliver sikkert meget sjovt at se folks reaktioner. Om søndagen skal jeg lave Store-Lektie-dag. En af de dage der bare må overstås, men til gengæld, elsker jeg ikke noget højere, end når man så er færdig. Det er så dejlig en følelse. I aften står den på min livret: Pasta med spinat og laks til aftensmad, og senere slik og chips og film. Hygge, hygge... Håber også at  har en dejlig fredag.. Her er et par billeder af Fredagen:
4 kommentarer:

 1. Hej!

  Din blog er super god, og du er virkelig køn!

  Jeg er blevet fast læser:)
  Det ville glæde mig meget, hvis du ville tage et kig på min blog, som jeg faktisk lige er startet på. Jeg kunne godt bruge nogle idéer.

  http://emilieflensborg.blogspot.com/2011/08/blogger.html

  Emilie.

  SvarSlet
 2. Hej Emilie!

  Tusind tak for den dejlige kommentar, det var da dejligt at du gad blive fast læser! Jeg skal nok blive af din også! Og støtte lidt din nye blog, det er jo lidt spændende med en ny! :D Jeg elsker blog, ihvertfald..

  knus xxx

  SvarSlet
 3. Mange tak, er nu fast læser ,og du er da også meget velkommen til at blive fast læser af min blog :-)!
  Glæder mig til at læse mere fra din blog.

  www.moniquedahl.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Selv tak! :D He he
  og tusind tak, fordi at du gider være fast læser!! :D

  SvarSlet