mandag den 4. april 2011

Kære dejlige læsere!

Jeg ved ikke hvorfor men jeg har virkelig bare en dejlig dag i dag! Solen skinner og himlen er blå, kan man næsten ikke andet, end at komme i super godt humør! Og det har jeg! Jeg har lige fået en ny bog her i weekenden af min mor, den hedder "Hulebjørnens Klan" Den er på 530 sider! Men jeg vil igennem den! Jeg bryder mig normalt ikke så meget om at læse, men jeg elsker til gengæld at skrive, det er ret mærkeligt. Men jeg bliver nød til at læse den, fordi at hende damen der har skrevet serien her solgt mange, mange millioner bøger. Faktisk har hun solgt mere end 45 millioner eksemplarer verden over! Det er helt vildt. simpelthen i så godt humør, hele dagen i skolen har vi bare skulle, have UU-vejleder, og i fransk sagde læreren bare: "Fuck det, lav hvad I vi!l" Det er bare fantastisk! Så har jeg også lige tjeket vores 'ugeplan' på vores hjemme side, og der var ingen lektier for! Ej, hvor dejligt. Så da jeg kom hjem, gjorde jeg rotteburet rent og vaskede alt, så ryddet jeg op og gjorde rent på mit værelse, hvorefter at jeg læse i halvanden time! Så jeg er bare virkelig glad, for at ha lavet alle de ting! Sidste ting...
Jeg værdsætter virkelig at I læser min blog, det er jeg rigtig glad for, jeg kan også se at det har steget en del, over de sidste dage.

Denne uge

2 kommentarer:

  1. Når vejret er godt, bliver man bare glad. Jeg kan ikke forklare hvorfor, måske noget med de ekstra vitaminer man får fra solen, I don't know, men det er hvert fald skønt.

    Glæder mig sådan til endnu mere sol, og gerne lidt varme også :)

    www.lineandree.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Hey! Tak! Ja, det er virkelig dejligt med sol og varme! ;) hilsen miig

    SvarSlet