mandag den 9. januar 2012

Statist og skuespil...


Synes lige at I skulle have nogle billeder fra mit statist-halløj. Det startede med at min bedstemor Gitte og jeg, vi tog til Det Kongelige Teather. Lige da vi kom fik vi noget af drikke og så blev vi introduceret. Vi fik afvide hvordan det ville forgå og hvilke planer for scener de havde. Fol var rigtig folk dresset op, og jeg havde valgt cocktail-tøjet, hvor andre kom i længere gallakjoler. Første scene var der 25 kvinder ud af nogle hundrede der skulle udvælges. Så gik der nogle stylister rundt og valgte, både Gitte og jeg blev udvalgt. Vi blev sat forrest inde i den store sal i teatret (med de røde sæder foran scenen), vi blev alle flyttet rundt og fik noget ekstra makeup på. Jeg blev sat liiige bag den mandelige skuespiller William Baldwin. Så jeg er kommet med! Vi måtte ikke kigge i kameraet men det var ret svært, eftersom at kameraet kørte lige foran mig. Min onkel var fotografen på filmen, så det meget sjovt at spille med. På min mors side er vi også i familie med instruktøren. I scenen skulle vi klappe og rejse os op efter sinal. Hele salen blev fyldt op. I anden scene skulle den filmes inde i en åben sal med en trappe. Jeg blev bedt op at gå ned af trappen. Scenen skulle hele tiden tages om, og i afprøves i forskellige vinkler. Det skulle ligne en sammenkomst med champagneglas og fest efter teatrets opvisning. Jeg rente frem og tilbage op og ned af trapper, igen, igen og igen. Måde 30-40 gange i mine 12½ stiletter, evt ondt? Men det var det hele værd! Det var rigtig sjovt at være med helt klart en fed oplevelse.
(Til jer der ikke har læst min blog, så er det fordi det er statistjob på en amerikansk film der hedder The Stranger Inside) Se billeder!
Estella Warren, Gitte Toft, Frederikke, William Baldwin, Sarah Butler

3 kommentarer:

 1. William Baldwin, ej hvor fedt :-)
  Lyder som er overdrevet fed oplevelse!

  SvarSlet
 2. Ej hvor fedt!
  Var det fordi du havde familie der arbejde med filmen, at du kom med, eller er du medlem af et statistselskab? :))

  SvarSlet
 3. Hej Vanessa! Ja, nice ikke? Tak for kommentaren! ;)

  Sofie: Hey! Tak for din kommentar! Nej, det er ikke pga min familie at jeg kom ind. Man kunne frit melde sig til inde på Facebook, men selvfølgelig var det da pga min familie også var der, og at det ville være mega fedt at opleve. Og det var det! Rigtig sjovt!

  SvarSlet