mandag den 2. januar 2012

Hallelujah

Gæt hvad jeg har lavet i dag!? Jeg har været i Lyngby med min dejlige veninde Camilla og var i Magasin og købte den Karen Millen taske som jeg har ønsket mig! Det var mega hyggeligt! Vi tog afsted omkring 11.30-tiden og tog toget til Hillerød og videre til Lyngby hvor vi gik i Magasin. Jeg havde taget en masse ekstravagter og havde tjent en masse ekstra penge! Såå..Havde smådrømt om den smukke taske fra Karen Millen's hjemmeside MEN nu var den i Karen Millen afdeling i Magasin og den var sat ned, så jeg MÅTTE bare eje den, og den er fantastisk. Det var virkelig dejligt at den var tilbage, det var den ENESTE og sidste de havde i butikken, så jeg fik den reserveret i 30 min og løb ned i Danske Bank for at hæve penge! Og hallalujah hvor var det dejligt at stå med alle de penge i hånden og pege på lige præcis DEN taske! Her er lidt billeder! Hvis I ikke kan se den ordentligt, har jeg lagt et billedet (næsten den samme taske)


4 kommentarer:

 1. Sikke (!!!) en smuk taske! :D <3
  Jeg har nævnt dig i en blog-anbefaling, og ville blive rigtig glad hvis du havde lyst til at klikke dig ind på min blog :)
  Fortsat god dag <3
  kram

  SvarSlet
 2. Rigtig flot taske du har fundet dig. Jeg fandt lige din blog, fordi Magasin du nord's facebook side, har lavet et indslag om din taske :)

  Du er meget velkommen til at kigge forbi min blog :)
  http://josefinejacobsen.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Hvad kostede den? :) Bliver lige fast læser på din blog om lidt :)

  kathrine-emilie.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej Kathrine! Den gik fra 2.250 kr. til 1.500 kr :D mega lækkert!

  SvarSlet