tirsdag den 4. oktober 2011

Vil du tage bruden i hånden?

Hvad er det piger de bare elsker ved bryllupper? Det er jo egentlig sjovt, hvorfor er det vi elsker det? Hvor drømmer vi alle sammen om at føle os som en prinsesse og have en pris på den hvide hest, gå op til alteret med sin far i armen. Se sin kommende mands glade smil, og se sig omkring i kirken og ingen tørre øjne tilbage? Det lange hvide slæb på kjolen.
Jeg ved ikke hvorfor, men jeg drømmer da også om et fantastisk bryllup, og en dejlig mand hvor man tænker "Ham her, ham vil jeg sku være sammen med resten af mine dage" og det er jo faktisk også det man lover hinanden. Hvorfor så alle i kirker? Kirken er jo for det meste vi forbinder med barndåb, konfirmation og begravelse, er det fordi man er døbt i den kirke som man vil giftes med? Minder måske. Hvorfor er det så vigtigt at have den PERFEKTE kjole på på sit bryllup, man bruger den jo aldrig igen? Men vil gerne betale 10.000 for den... Og hvorfor er det altid at det er kvinderne der vil styre hele brylluppet? Hvorfor får mændene ikke lov til at hjælpe eller planlægge noget, nej, det har kvinder styr på, de har jo planlagt det siden de var 7 år gamle. Da de sad med Barbiedukker og lavede bryllupper med det perfekte bryllup og happy ending. Det er jo også altid det vi ser på film ikke? Alle tøsefilm skal ende med at de bliver gift og lever lykkeligt til sin dages ende. Hvad er det der sker med os kvinder når vi drømmer os om de største og mest fantastiske bryllupper? Er det ikke alle de amerikanske film? Man kan da næsten ikke andet, end at blive skuffet når det så endelig er en selv. Eller det faktisk var fantastisk. Når man skal ud af kirken, og få kastet ris på sig, sætte sig i den lækre gamle hvide bil og med champagne i hånden. Hvorfor er det så vigtigt for kvinder hvordan vi bliver friet til? Det skal være romantiskt og manden skal ha planlagt sterinlys og ring i æske og ned på alle knæ. Og vi venter til den endelige sætning kommer "Vil du gifte dig med mig?" Man skal lige fnise og så... "Ja, selvfølgelig"
Alle piger elsker at sidde og finde brudekjoler på nettet eller se dem hænge i vinduerne, og man sukker "Bare det var mig en dag..." Så min konklusion er at (næsten) alle kvinder ønsker at få det bryllup som de har ønsket siden de var 7 år,(så er det ikke der de har fået alle kravene fra), og selvfølgelig skal alle tøsefilm ende med et kys, så hvorfor ikke en selv? En dag. Engang.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar